Best of 2018 // Hoogtepunten van afgelopen jaar

December 30, 2018

Aan het einde van een jaar is het heerlijk om terug te kijken. 2018 was een jaar vol avontuurlijke bruiloften, Newborn- en loveshoots. Ik heb prachtige mensen mogen ontmoeten en bijzondere momenten meegemaakt.

 

Zo kreeg ik de kans om met twee fantastische stellen een fotoshoot in Schotland te doen. Er waren hele unieke bruiloften bij van stellen die bijvoorbeeld trouwden in het bos, aan het strand of in een geitenstal. Er waren steenkoude winterbruiloften en snik hete zomerfeesten bij. Ik heb bruiloften door het hele land mogen schieten, zoals in Friesland, Groningen en Gelderland. Maar er waren ook trouwdagen in de Randstad en in mijn thuisstad Utrecht.

 

Het was speciaal om zoveel verschillende mensen te mogen leren kennen. Vaak voelde ik binnen korte tijd een bijzondere connectie ontstaan waarin ik een inkijkje kreeg in de liefde die zij voor elkaar en anderen toonden.

 

Het waren soms lange dagen, zowel achter de camera als achter de computer (want ja, de meeste tijd zit in het uitzoeken van alle foto's die ik maak). Maar wat was het het waard als ik het album aan mijn stellen kon laten zien en ze er blij mee waren.

 

Het is een voorrecht om het mijn werk te mogen noemen om al deze mooie mensen en hun verhalen vast te leggen. Ik wil hen bedanken voor hun vertrouwen, hun intimiteit en eigenheid. Ik wens hen en al mijn volgers een liefdevol 2019!

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 19, 2018

Please reload

Search By Tags

Let's stay in touch
  • Link to Pinterest
  • Link to Facebook
  • Link to Instagram

© 2019 by Nathania Photography | Wedding & Lifestyle photographer based in Utrecht