top of page

F+M // Avontuurlijke strandbruiloft aan een meer

Deze bruiloft is een dag die ik niet snel zal vergeten. Zoals ik al vaker heb gezegd, wordt ik ontzettend blij van bruiloften waarbij de dag echt past bij wie het bruidspaar is. Deze dag was er zo eentje!

De dag begon in het ouderlijk Huis van de bruid waar ze zich samen met haar vriendinnen aan het klaarmaken was. De bruid had een prachtige en originele two-piece trouwjurk, speciaal voor haar ontworpen door haar tante. Dat was zeker geen verkeerde keuze, want wat zag ze er prachtig uit met haar unieke jurk en haar kapsel wat haar echt een bohemian bruid maakte!

Nadat de bruidegom haar kwam ophalen reden ze met een volkswagenbusje naar de binnenstad van Kampen om wat foto's te gaan maken. Ik ben een echte natuurliefhebber, maar een shoot in knusse straatjes met mooie huisjes en steegjes zoals hier in Kampen vind ik ook echt geweldig! Na de shoot begon de kerkdienst in de Sint-Anna-kapel en 's middags reden we naar Emmeloord waar bij de dag bij "Bij ons in de Wellerwaard" werd voortgezet. Daar had het bruidspaar en spetterende aankomst waarbij ze beiden op een SUP over het meer naar de locatie gepeddeld kwamen! Het was van te voren even spannend wat het weer ging doen en of het natuurlijk goed zou gaan, maar het was zeker enorm geslaagd! En wat was het een grote verrassing voor alle gasten! De rest van de dag was heel ontspannen, met een heerlijke naked bruidstaart, borrel en een ontzettend lekker diner waar je uit allemaal verschillende soorten eten kon kiezen, zoals nachos's, hamburgers of kipsaté. Tot slot begon het feest met een geweldige openingsdans waarna de dansvloer geopend was en er nog vele danspasjes gezet werden. Al met al was het een heerlijke dag!

F + M Bedankt voor jullie vertrouwen en dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

Make-up & Kapper: Dayenne Bisschop

Jurk: Gemaakt door tante

Pak: HKC HONEY

Bloemen: Vriendin

Volkswagenbusje: Dreambus

Foto-locatie: Kampen

Bruidstaart: Maaike Voorwinden

Search By Tags

bottom of page