Newbornshoot Feline

September 19, 2018

Het leuke van mijn werk is dat ik bij allemaal bijzondere en mooie momenten aanwezig mag zijn. Vaak is dit op een bruiloft, maar soms wordt ik ook gevraagd om foto's te maken na de geboorte van een kindje. Zo werd begin juni dit kleine meisje geboren, en haar ouders wilden graag die eerste momenten met haar vast hebben gelegd. Daarom kwam ik in de kraamtijd bij hen thuis om dit jonge gezinnetje met hun pasgeboren baby op de foto te zetten. Fantastisch om te zien hoe klein zo'n kindje dan is en hoe de grote broer, die stiekem nog een beetje moest wennen aan zijn nieuwe rol, super trots is op zijn kleine zusje!  

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 19, 2018

Please reload

Search By Tags

Let's stay in touch
  • Link to Pinterest
  • Link to Facebook
  • Link to Instagram

© 2019 by Nathania Photography | Wedding & Lifestyle photographer based in Utrecht