top of page

N + N // Originele Festival Bruiloft in de Metaal Kathedraal // Utrecht

Toen ik gevraagd werd om de bruiloft van N+N te fotograferen voelde ik me direct enorm vereerd. Het is heel bijzonder om van vrienden het vertrouwen te krijgen om hun bruiloft vast te mogen leggen en ik wilde dan ook niets liever dan dit zo mooi mogelijk doen. In de voorbereidingen had ik al wat plannen gehoord en één ding was duidelijk: deze bruiloft ging echt anders worden dan alle andere bruiloften. Het begint natuurlijk al bij deze locatie, de Metaal Kathedraal, een locatie die hoog op mijn to-shoot-list stond! De dag begon met een shoot in de mooie bovenzaal met de gotische bogen. Vervolgens gingen we naar de Kersenboomgaard Tess Huisje om ook wat foto's buiten in de natuur te maken. Na de shoot kwamen we terug bij de Metaal Kathedraal en was er een intieme ceremonie met alleen de gezinnen in de zaal het Hemelryck. Na de taart en toast was er een ontspannen middag met familie ingepland. Aan het eind van de middag arriveerden alle avondgasten voor de kerkdienst. Tijdens de dienst hadden N + N in plaats van persoonlijke beloftes, een aantal vragen die ze van te voren bedacht hadden, die ze aan elkaar op het podium gingen stellen, waardoor er een soort dialoog ontstond. De ene keer was dit heel grappig en de andere keer juist heel ontroerend. Na de dienst was het tijd voor het diner! Buiten stonden allemaal foodtruck-achtige standjes waar de gasten hun eten konden halen. Dit zag er heel leuk uit, zorgde voor een hele ongedwongen en gezellige sfeer en was ook nog eens ontzettend lekker! Er was o.a. een salade bar, couscous, quiche, houten pizza oven, bbq en een ijskraam. Tot slot, na dit heerlijke diner was het tijd om de voetjes van de vloer te doen en opende dit leuke stel het feest met een spetterende openingsdans.

Kijk en geniet mee van deze fantastische bruiloft!

Kapper: BijFemke Visagie: Jeanine Medendorp

Bloemen en Corsages: Moeder van de bruidegom

Trouwringen: SUS goudsmeden

Bruidstaart: Vriendin van Bruidspaar

Trouwlocatie: Metaal Kathedraal

Couscous: Vele Gangen (Leni Kloosterboer) IJs: ijskarretje.com Dans: Desiree van Haaren

Search By Tags

bottom of page