top of page

R + E //Loveshoot in Schotland // Glen Affric

In mei hebben wij een ontzettend gave roadtrip door Schotland gedaan en daar op één van de allermooiste plekken waar ik ooit ben geweest heb ik met dit stel een verlovingsshoot gedaan. Via Mirthe Walpot van Mirthe Helena Fotografie ben ik in contact gekomen met dit leuke stel uit Edinburgh die in mei voor een weekend met een ander koppel naar de hooglanden gingen. 's Ochtends ontmoetten we elkaar bij onze camping en samen reden wij de vallei Glen Affric in. Deze vallei is niet heel erg bekend, maar is echt adembenemend mooi! Ik kan echt iedereen die ooit naar Schotland gaat aanraden om daar naartoe te gaan. Vanaf het begin klikte het ontzettend goed met R + E en het was echt enorm genieten om met hen te shooten! Ze waren zo natuurlijk voor de camera en ook de chemie tussen deze twee kun je niet omheen. Kortom, deze shoot in het buitenland was echt een droom die uitkwam! Ik kan er echt van genieten om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen en kan niet wachten om weer in het vliegtuig te stappen op naar een nieuw avontuur!

Kijk en geniet mee van deze twee!

BewarenBewarenBewaren

Search By Tags

bottom of page