top of page

Over Mij

Ik ben Nathania, 29 jaar, getrouwd met de liefde van mijn leven en moeder van 2 fantastische meiden. Mijn roots liggen in Zuid Afrika maar ik ben in Nederland opgegroeid. Mijn passie voor fotografie heb ik van mijn Opa gekregen en toen ik 10 jaar oud was heb ik van mijn gespaarde geld mijn eerste camera gekocht. Dat was het moment waarop ik verliefd werd op het vastleggen van schoonheid en mooie herinneringen. 

 

Ik ben een dromer en liefde is iets wat mij altijd al fascineert. Tegelijk ben ik ook redelijk nuchter en ik hou ervan om dingen simpel te houden. Ik ben nieuwsgierig, hou van nieuwe uitdagingen en ik zit niet graag stil. Tot slot, heb ik een gezonde dosis eigenwijsheid en doe ik graag dingen op mijn eigen manier. 

Ik wordt blij van natuur met ruwe kustlijnen, hoge bergen en dichte bossen. In mijn vrije tijd vind je me meestal buiten aan de wandel met onze hond of in de keuken waar ik iets lekkers aan het maken ben. Daarnaast heb ik een enorme liefde voor dieren en kan ik me er geen leven zonder voorstellen.

 

Mijn doel met mijn foto's is om dierbare herinneringen van mensen vast te leggen en mensen daarin hun eigen schoonheid te laten zien. Ik wil verhalen vertellen van liefde en mensen raken met de beelden die ik maak. Authenticiteit en emotie zijn daarin sleutelwoorden. Daarom ben ik altijd opzoek naar een connectie met mijn klanten, want ik ben er van overtuigd dat als die connectie er is, we samen iets heel mooi's kunnen maken. 

Wil je meer weten of wil je mij graag als fotograaf voor je bruiloft of shoot? Stuur me dan een email en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! 

                                 Liefs,

NL-badges-zankyou.png
bottom of page