top of page

Tarieven

Informatie

Mijn doel is om jullie verhaal te vertellen en jullie vast te leggen zoals jullie zijn. Kernwoorden hierbij zijn authenticiteit, spontaniteit, natuurlijk licht en de natuur. Dit betekent dat ik jullie niet zomaar wil laten poseren, maar zoveel mogelijk jezelf wil laten zijn en de echte momenten vast wil leggen. 

Natuurlijk geef ik waar nodig aanwijzingen en laat ik je zeker niet aan je lot over. Verder vind ik het belangrijk dat we goed contact hebben en dat jullie je bij mij op je gemak voelen. 

Je kunt me boeken voor Bruiloften, Loveshoots, Newbornshoots & Familieshoots. Meer informatie hierover kun je vinden in de sub-menu's.

 

Ik ben ook altijd in voor nieuwe ideeën of een creatieve samenwerking, stuur dan een mailtje naar me toe via info@nathaniaphotography.nl, dan kijken we wat er mogelijk is.

 

Bij het boeken van een shoot betekent dit automatisch dat ik de foto's ter promotie doeleinden mag gebruiken. Wil je dit liever niet? Geef dit dan bij het boeken duidelijk aan om misverstanden te voorkomen. 

“Photography is the art of making memories tangible.” 

- Destin Sparks

bottom of page