Familie Lifestyle shoot

Tijd met familie is kostbaar. Kinderen ontwikkelen zich ontzettend snel en voor je het weet zijn ze niet meer zo jong en klein als dat je dacht. Daarom is het super leuk om jullie momenten samen als familie vast te laten leggen.

 

Ik kom graag langs om foto's te maken van jullie gezinnetje. Ik hou ervan om de alledaagse momentjes vast te leggen en daarbij de interactie tussen jullie en de kinderen. De kinderen mogen gewoon ongedwongen hun eigen gang gaan en lekker spelen of een boekje lezen. Dit kan bij jullie thuis (de plek waar jullie kinderen het meest op hun gemak zijn) of op een mooie locatie in de natuur.

 

De shoot duurt 1-1,5 uur en achteraf ontvang je minimaal 30 bewerkte foto’s via een online gallery en 3 luxe fine art prints op A6 formaat.
De kosten hiervoor zijn €195* (voor 3-5 personen, meer personen in overleg)

 

 

 


 

*Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief €0,25/km reiskosten vergoeding vanaf postcode 3527. Prijzen kunnen te allen tijden worden gewijzigd zonder enige vorm van kennisgeving. Met uitzondering van reeds aangevraagde en bevestigde offertes. 

**Als je mij boekt voor een shoot betekent dit automatisch dat ik de foto's ter promotie doeleinden mag gebruiken. Wil je dit liever niet? Geef dit dan bij het boeken duidelijk aan om misverstanden te voorkomen.