Bruiloft

Gaan jullie een Elopement doen in plaats van een conventionele bruiloft? Willen jullie graag trouwen op een mooie plek in de natuur? Geen traditionele bruiloft met een hele lange dag en een heleboel gasten? Willen jullie liever een kleine en intieme bruiloft waarop je je eigen ding kunt doen en een dag die echt draait om jullie liefde? Kies dan voor een elopement! Met een elopement trouw je met zijn tweeën op unieke locatie zoals een hele mooie plek in de natuur. Dit kan bovenop een berg in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland in het bos of op het strand. Je getuigen zijn bij de trouwceremonie aanwezig en hooguit een klein groepje familie. Het draait echt om jullie liefde en de keuze die jullie samen maken. Na de ceremonie ga je een ontspannen shoot doen met z'n tweeën en de rest van de dag kun je lekker invullen zoals je dat zelf wilt. Na je elopement ga je lekker op huwelijksreis en als je terug komt geef je een groot feest om jullie liefde samen met je vrienden en familie te vieren! 

Klinkt dit als jouw droombruiloft en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om mij als fotograaf voor je elopement in Nederland of in het buitenland te boeken? Neem dan contact met me op via mijn contact formulier! 

De prijzen hiervoor zijn €225* per uur. Dit is inclusief het kennismakingsgesprek, een mini-album van 15x15 cm, 5 luxe fine art prints op A5 formaat, en minimaal 30 zorgvuldig uitgezocht en bewerkte foto's per uur fotografie in een online galerij. Daarnaast krijg je €50,- korting op een loveshoot. 


 

*Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief €0,21/km reiskosten vergoeding vanaf postcode 3527. Prijzen kunnen te allen tijden worden gewijzigd zonder enige vorm van kennisgeving. Met uitzondering van reeds aangevraagde en bevestigde offertes. 

Elopement