top of page

Bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? Super leuk!

Het lijkt me fantastisch om van deze bijzondere dag blijvende herinneringen voor jullie te maken. Dit doe ik door het verhaal van jullie dag vast te leggen waarin ik focus op jullie als stel en de geliefden die om jullie heen staan. Ik vind het mooi om de sfeer en emoties van de dag weer te geven en de kleine intieme momentjes vast te leggen. 

 

Door middel van een kennismakingsgesprek wil ik jullie graag eerst leren kennen. Tijdens dit gesprek ben ik benieuwd naar wat jullie specifieke plannen en wensen zijn. Ik hoop dat ik daarin iets moois voor jullie kan betekenen. 

De prijzen hiervoor zijn €1349* voor de eerste 6 uur, elk uur extra kost €150*. Dit is inclusief het kennismakingsgesprek, een mini-album van 15x15 cm, 5 luxe fine art prints op A5 formaat, 250-500 zorgvuldig uitgezocht en bewerkte foto's via een online gallery opgestuurd. Daarnaast krijg je vanaf 10 uur bruidsfotografie een gratis loveshoot. 


Ga je trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee! Neem voor prijzen en informatie hierover contact met me op. 

Getting married abroad? I would love to shoot your wedding! Please contact me for more information and prices. 


 

*Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief €0,21/km reiskosten vergoeding vanaf postcode 3527. Prijzen kunnen te allen tijden worden gewijzigd zonder enige vorm van kennisgeving. Met uitzondering van reeds aangevraagde en bevestigde offertes. 

**Als je mij boekt voor een bruiloft betekent dit automatisch dat ik de foto's ter promotie doeleinden mag gebruiken. Wil je dit liever niet? Geef dit dan bij het boeken duidelijk aan om misverstanden te voorkomen. 

bottom of page